Lees onze artikels
over Clean Air

Leer bij over Clean Air via onze artikels.

Luchtreinigers krijgt het Schone Lucht-certificaat!

Luchtreinigers kreeg onlangs het Schone Lucht-certificaat! Het certificaat, dat uitgereikt wordt door Viridi Air, prijst bedrijven voor hun ‘zeer schone' producten, diensten of bedrijfsbeleiden voor zowel de binnen- als buitenlucht. Een mooie erkenning voor ons bedrijf, onze filosofie en vooral voor onze producten.

‘Schone Producten’

Om aanspraak op het certificaat te kunnen maken, moet je als bedrijf of met je product voldoen aan specifieke beoordelingscriteria, en dat voor binnen- én buitenlucht. Een voorbeeld van de criteria is onder andere de verplichting om zich te richten tot één van de volgende luchtpartikels: virussen, CO2, fijnstof, stikstofdioxide, NOx, roet, ozon, geuren/stank of een andere specifieke gas/stof. Indien dit niet het geval is, maakt het bedrijf of het product geen aanspraak. En dat is nog niet alles: ook worden alle producten of bedrijven onderworpen aan een externe controle. De uitreiking is dus niet zo vanzelfsprekend.

‘Groene luchtzuiveraars' als beloning

Een Schone Lucht-certificaat is geldig gedurende één jaar. Naast de erkenning van het certificaat zelf, ben je automatisch verbonden aan het Schone Lucht Buitenfilterproject, wat betekent dat je rechtstreeks bijdraagt aan groene luchtzuivering. Voor elk uitgedeeld certificaat wordt er namelijk een speciale luchtzuiverende boom geplant. Elk van deze bomen zuivert de buitenlucht tot wel 20%. Een extra motivator om alsnog het beste beentje voor te zetten!

Maak een afspraak