Lees onze artikels
over Clean Air

Leer bij over Clean Air via onze artikels.

Preventieve bescherming tegen het Coronavirus

Virus

Het Coronavirus kan ernstige ziekteverschijnselen veroorzaken, vooral bij mensen met een zwakker immuunsysteem. Klachten gaan van koorts, hoesten en kortademigheid tot (zware) ademhalings- en longproblemen. Mensen met een zwakkere gezondheid hebben minder zuurstof in hun bloed, wat leidt tot een verlaagde productie van anticellen en dus een langer genezingsproces of zwaardere gevolgen.

Een griepspuit of Corona-vaccin beschermt tijdelijk voor 1 virus, maar niet op zijn varianten. Een gezond immuunsysteem beschermt ten alle tijde voor alle virussen.

Monarch luchtreinigers als preventieve bestrijding

De Monarch luchtreinigers zorgen niet enkel voor een aangenaam en gezond binnenmilieu, ze zuiveren ook de longen en de bloedbanen.

Met een luchtzuiveringspercentage van 99,9999% voor deeltjes tot 0.1 micron klein kunnen we stellen dat de Monarch toestellen de allerkleinste particles uit de lucht halen. Uiteraard kunnen we niemand van het virus genezen, maar Monarch kan er dus wel preventief voor zorgen dat de virus particles met een grootte van 0,08 micron (zoals die van het Coronavirus) uit de lucht worden gezuiverd. Zo kan verdere besmetting zo goed als vermeden worden.

Far-UVC lampen

De kracht van licht gebruiken: Far-UVC-licht (222nm) inactiveert efficiënt en veilig in de lucht aanwezige menselijke griep -en coronavirussen. Deze zijn standaard ingebouw in de Monarch Clean Air.

Bron: Columbia University Irving Medical Center, New York.

Gepubliceerd op 24 juni 2020

Testresultaten

Het influenza (griep en Corona) virus worden gefilterd met een Perfect®-filter dat 1/10.000mm deeltjes elimineert.

-Test results by FITI, World's Leading Testing & Research Institute.

-Testfilter model: MONARCH-filter

Note: We declearing that we never allow any particle passing through even PM 0.0006 (0.006/m³) with Monarch Clean Air.