Remedie

Clean Air en Clean Care zijn jouw remedie tegen huisstofmijt!

Remedie

Zolang je klachten in je gezin niet te ernstig zijn is één toestel voldoende. Meestal bevelen we de Clean Air aan tenzij je een contactallergie hebt, zoals eczeem, dan vinden we de Clean Care meer aanbevelenswaardig.

Wil je van je gezondheidsklachten echt volledig vanaf dan zijn beide toestellen onontbeerlijk. Het is trouwens een koppeltje. De Clean Care zorgt voor allergeenvrije oppervlakken en stofferingen en is de “man in huis”, die heb je wekelijks nodig om het grote werk te doen zoals de bedden allergeenveilig maken. De Clean Air zorgt voor constant zuivere lucht voor het hele gezin en is het “vrouwtje in huis”, zij staat dag & nacht ten dienste van haar gezin.

Om werkelijk van genezen te spreken hebben we 3 voorwaarden:
- Een normaal vochtgehalte in huis zonder schimmelplekken*  
- Plaats de Clean Air op automaat
- Maak wekelijks matras en bedlinnen allergeenveilig**

* Clean Air droogt schimmelplekken uit en regelt de vochtigheid in huis

** van zodra je de Clean Care in huis hebt mailen we je het betreffende filmpje door. Echt kinderspel. Ook onze service is grandioos! U mag ons steeds onbeperkt (liefst) mailen of bellen als u met een vraag zit.

En niet te versmaden: Financieel is medicatie veelal het duurste en langslopende krediet dat gezinnen hebben. In die optiek wordt Monarch wel heel goedkoop!