Reviews
Clean Air  

Wat onze klanten van Clean Air zeggen

Ontegensprekelijk bewijs kinderdagverblijf

Testverslagen

Onderstaande gegevens bevatten een onweerlegbaar bewijs van de hoge positieve herstellende en helende functie van Envirotect/Monarch Clean Air luchtreinigers op de gezondheid van mens en dier.


Het betreft een gemeentelijk vrijstaand gebouw met een personeelsruimte en een imposante inkomhal met in elke hoek een kinderdagverblijf volgens leeftijd en met een balansventilatie, het “neusje van de zalm” (?). De problemen op gezondheid waren allesomvattend: zieke en lastige kleuters en peuters met vieze pampers die slecht slapen, constant personeelstekort in de winter met meerdere sluitingsdagen tot gevolg, RSVirus met ongeruste ouders, noem maar op. Na plaatsing van 4 medische Clean Air luchtreinigers in de inkomhal, voor elke leeftijdsgroep één, is de situatie snel veranderd: veel gezondere en aangenamere kleuters en peuters zonder die veelvuldig vieze pampers, die makkelijker de slaap vatten, veel minder last van RSV en met geen enkele sluitingsdag meer wegens ziekteverzuim van het personeel. Sedert de balansventilatie op minimum geplaatst is, is er geen RSV meer te merken en is de gezondheid van iedereen in het gebouw nog verder toegenomen.


Merk ook op dat de testfirma op hygiënogrammen (oppervlaktemeting) dacht dat alles voorafgaandelijk ontsmet was. Het bewijst dat zelfs de speeltjes die de kindjes in de mond steken, ontsmet waren. Raar maar waar, volgens de testfirma bleven de beginwaarden van de luchtstalen, voor plaatsing van de apparatuur, ruim binnen de voorgeschreven waarden.


Conclusie:


- Envirotect/Monarch Clean Air luchtzuivering heeft een grote positieve impact op gezondheid
- Mechanische ventilatie, zelfs een balansventilatie, is schadelijk voor onze gezondheid
- De normen op luchtzuivering zijn zwaar onderschat. De overheid spendeert gigantische subsidies voor onderzoek op de buitenlucht, niet op de veel schadelijkere binnenlucht!

Zie testuitslagen hieronder