Symptomen van
huisstofmijt

Lees meer over de diverse symptomen die huisstofmijt veroorzaakt.

Huisstofmijt: boosdoener met de meeste impact

Ondanks haar klein gestalte, is de huisstofmijt toch een van de grootste vijanden voor onze gezondheid. Hoewel we de vervuiling niet met het blote oog kunnen zien, kan dat helaas niet gezegd worden van haar gevolgen. Die zijn namelijk talrijk en verschillen van persoon tot persoon. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de huisstofmijt en haar allergenen de énige oorzaak zijn van dagelijkse klachten als:

De symptomen van huisstofmijt

De 1ste fase:

’s nachts meermaals wakker worden of langs de mond beginnen ademen, hoesten, niezen, slijmvorming in mond of keel, een lopende of een verstopte neus, oogirritaties, steeds moe zijn enz.

De 2de fase:

Alle soorten allergieën zoals hooikoorts, sinusitis, migraine, eczeem maar ook veelvuldige verkoudheden, angina, bronchitis, netelroos, (binnen-)oorontstekingen, voedselintoleranties en zo vele andere

De finale fase:

Eens de organen belast zijn: astma, slaapapneu, CVS, fibromylagie, psoriasis, Mucovisidose, MS, COPD, nagenoeg alle long-, zenuw- en spierziektes. Ook deze lijst is hoogst onvolledig.

“Felle verbetering tot volledige genezing”

Veel meer dan alle bovenstaande ziektes en aandoeningen kennen met Monarch een felle verbetering vanaf de longen gezuiverd worden door te ademen in zuivere lucht. Deze verbetering leidt steeds weer naar genezing. Klanten melden ons inderdaad meer en meer dat de dokter hen genezen verklaart. Uitproberen op jouw aandoening? Boek een weekje vakantie in de hoge bergen met je hotel boven de 1.200 m, daar heb je diezelfde allergeenvrije en zuiver lucht die Monarch je biedt. Wedden dat je “herboren” terug komt?