Allergie

Allergieën ontstaan doordat we de allergenen van de huisstofmijt inademen.

Wat is allergie?

Allergieën ontstaan doordat we de allergenen van de huisstofmijt inademen. Die ingeademde vervuiling verstoort onze longfunctie en maakt het ons immuunsysteem moeilijk. Neem je deze schadelijke stoffen weg uit jouw omgeving, dan neemt je ook de oorzaak van allergieën weg. Monarch ontwikkelde hiervoor twee toestellen:

De Monarch Clean Air Luchtzuiveraar elimineert tot 99,9999% van de luchtvervuiling binnenshuis tot op 0,1 micron klein.

De Monarch Clean Care Dieptereiniger gebruikt dezelfde filters als de Clean Air dus elimineert ook 99,9999% van de luchtvervuiling tot op 0,1 micron. Bovendien haalt dit multifunctioneel toestel ook de vervuiling weg uit matrassen en stofferingen met een ongeëvenaarde dieptewerking van 7 cm.

Beide toestellen vormen wereldwijd de beste combinatie om jouw omgeving 100% vrij van huismijt-allergenen te maken. Op die manier wordt de oorzaak van elke allergie weggenomen en geneest jouw lichaam op natuurlijke wijze, aldus zonder medicatie!
Let wel: ieders gestel is anders, bijgevolg kan je twee genezingsprocessen moeilijk vergelijken. De ene zal het verschil al na enkele minuten merken, terwijl het bij de ander een paar weken duurt. Dat is afhankelijk van hoe diep de vervuiling zich heeft kunnen vastzetten in het lichaam. Wat jouw gestel ook is, samen met de vervuiling neem je de échte onderliggende oorzaak van jouw allergie weg. Weg oorzaak, weg gevolg. Zo simpel is dat!