Astma

Astma is een chronische ontsteking van de luchtwegen en longen.

Wat is astma?

Astma is een chronische ontsteking van de luchtwegen en longen. Die ontsteking komt met opstoten waarvan de intensiteit enorm kan verschillen van persoon tot persoon. Op het moment dat de overgevoelige luchtwegen in contact komen met bepaalde prikkels zoals rook, huisstofmijt, kou, enzovoort volgt een astmatische reactie. Bijgevolg gaan de longen ontsteken, opzwellen en de slijmproductie verhogen. Hierdoor krijgt een astmapatiënt last van benauwdheid, piepende ademhaling, hoesten en vermoeidheid.Het aantal mensen dat aan astma lijdt is in de jaren ‘60 tot nu immens toegenomen. In deze periode zijn we onze woningen beter gaan isoleren. Deze isolatie houdt niet alleen de warmte binnen; ook de vervuiling kent geen uitweg meer. Daardoor krijgt de huisstofmijt en vervuiling vrij spel op vlak van groei en ontwikkeling. De stijgende vervuiling weegt zwaar op ons lichaam en maakt ons ziek.

Weg met doktersbezoeken en puffers

Alhoewel niet iedereen die link legt wordt astma steeds voorafgegaan door een allergie, meestal van de bovenste luchtwegen of van eczeem. Daar kunnen jaren tussen zitten of dat kan zich snel opvolgen. In elk geval hebben ze dezelfde oorzaak: allergenen. Medici zeggen nog niet te weten wat de oorzaak van astma is omdat zij er nog geen afdoend middel voor hebben. Monarch weet het wel: bij elke astma-klant behoren de rompslomp van doktersbezoeken, medicatie en puffers snel tot de verleden tijd. Zij kennen allen “felle verbetering tot volledige genezing”. Ga je voor volledige genezing dan dien je te voldoen aan de 3 eenvoudige voorwaarden, te vinden op de pagina “Remedie”.  
Een goede gezondheid op natuurlijke wijze? Da’s een garantie die enkel Monarch jou kan bieden!
Hoe sneller je de apparatuur in huis haalt, hoe sneller je resultaat boekt. Had je vroeger last van de bovenste luchtwegen dan kan je zelfs al beter ademen binnen het eerste uur dat de Clean Air op automaat staat. Let wel! Clean Air zuigt de vervuiling aan, plaats haar dan ook aan de andere kant van de kamer en niet vlak naast jou en de eerste nacht zeker niet op de slaapkamer. En financieel is de kost op krediet meestal goedkoper dan je maandelijkse kost van dokters- en medicatiekosten; dat is voor vele gezinnen trouwens het duurste en langslopende krediet dat ze hebben.